Flyttningar över hela landet - Privat & företag

Vi flyttar åt privatpersoner & företag.

Karlssons Flyttjänst har lång och gedigen erfarenhet inom flyttjänster, vi har varit verksamma i flyttbranschen i mer än 30 år nu och därför kan du känna dig trygg med oss som en professionell och pålitlig flyttfirma, vi innehar trafiktillstånd och försäkringar.

Vi anlitas av privatpersoner: flyttningar som består av lägenheter, villor och gårdar. Vi anlitas också av företag där vi flyttar stora kontor för kommuner, banker, mäklare. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom flytt, ni har val till fullservice, då sköter vi allt, ni kan såklart också välja att packa själva och så transporterar vi ert bohag från bostad till bostad.

Ingenstanns är för långt bort, vi flyttar i hela Sverige.

Vi utför dagligen flera flyttar över olika ställen i Sverige, runt omkring i Skåne: Trelleborg, Malmö, Ystad, Lund men vi kör också upp till Stockholm och längre. Dessutom utför vi utlandstransporter inom Europa.

Privatflyttningar

När det är dags för att flytta ditt bohag så är vi här för att hjälpa dig. Vi är en flyttfirma med erfarenhet, vi flyttar varje dag åt privatpersoner. Vi tar hand om alla slags privatflyttningar, stora som små, från lägenheter, till stora villor. Alla våra arbeten utförs av proffs som har i många år arbetat med flyttjänster, de ser till att ditt bohag flyttas på ett tryggt & ordentligt sätt.

Förtagsflyttningar

Vi utför flyttningar av stora företagskontor från en lokal till den andra. Ni kan också anlita oss om flyttningen enbart innebär en intern omflyttningen i er nuvarande lokal.

När ett företag flyttar kontor så vill man såklart att flytten skall påverka aktuella arbeten så lite som det går och därför bygger vi upp en arbetsplan på hur vi ska gå till väga för att göra just er företagsflytt så smidig som möjligt. Vår mångårig erfarenhet med företagsflyttningar är er trygghet när ni väljer att flytta med oss.

Flyttlådor & emballage

Det är viktigt att packa på rätt sätt när ni skall flytta. Karlssons Flyttjänst säljer flyttlådor och emballage som är av bra kvalité. Var god att läsa igenom packningstipsen på denna sidan under den blåa rubriken "Packningstips".

Besiktning av flytten & totalkostnad

Vi kommer ut till er och besiktar flytten kostnadsfritt och ger de bästa råden angående er flyttning. Sedan får ni en offert av oss där vi detaljerat skrivit det arbete som ingår i er flytt och en totalkostnad för den, ni kan få ett fast pris eller ett timpris beroende på vad som passar er bäst.

Våra flyttbilar är miljögodkända & specialinredda

Här på Karlssons Flyttjänst kör vi med miljögodkända flyttbilar, på så sätt blir våra transporter mycket mer miljövänliga. För att göra våra transporter ännu mer säkra har vi också specialinrätt våra fordon med fastspännings anordningar.

Packningstips

 • 3 Kartonger/lådor staplas på varandra. Märk lådorna på två sidor, ej ovanpå.
 • Vira in glas och porslin i skyddspapper. Porslin staplas i lådor på högkant.
 • En låda full med böcker blir väldigt tung. Packa halva lådan med böcker och fyll resten med lättare saker: kuddar, kläder.
 • Alla kablar till elektronik (TV, dator, stereo) kopplas ur, rullas ihop och fästes med snöre/tejp.
 • Ställ små tavlor och små blommor i öppna lådor.
 • De tavlor, speglar, kristallkronor och liknande föremål som det inte finns utrymme för i lådor lämnas hängande på plats.
 • Mattor rullas ihop och knyts med snöre.
 • Alla lösa hylldelar tas ner och fästes ihop med tejp, eller knytes.
 • Gardinstänger, skidor, kvastar och liknande buntas ihop så att de är lättburna.
 • Mediciner, nycklar till lådor och fjärrkontroller får ni ta vara på så att de inte slarvas bort.
 • Låder i byråer töms men lättare byråer med innehåll som inte är ömt behöver ni inte tömma, de kan flyttas som de är.
 • Alla glödlampor skruvas ur och förvaras säkert med er.
 • Och var snäll att tänka på att ni inte packar för tungt, packa inte mer än du själv orkar bära.

Ring idag för prisuppgift

0410 - 437 49
eller 0708 - 12 22 20